Градски празници

ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ: Разработване на концепция и изпълнение на промоционални събития и тематични фестивали, съпътствани от интерактивни игри с награди. Гостите са привлечени от предложението да избягат някъде за уикенда и събитията им дават повод, идея и дестинация.

Игри и дневна анимация: Разработват се специално в темата на събитието и имат за цел да направят изживяването за гостите различно и уникално. Дори когато става въпрос за позната дестинация.

Рекламна визия: Добрата рекламна визия привлича вниманието и интереса на публиката и често сама по себе си е основание за решението на потенциалните посетители да дойдат на събитието. CCA Ltd. разполага с професионален дизайнерски екип, изработващ уникална визия за всяко събитие.

Рекламни сувенири и награди: Рекламните сувенири са материален символ на събитията и остават като спомен от изживяването на посетителите дълго след като посещението им е отминало, затова в рамките на всяко събитие изработваме тематични рекламни сувенири с оригинална визия, които гостите могат да си спечелят като участват в игри, викторини и забавни развлекателни дейности.

Празник на град Несебър/ 15 август

Рибен Фестивал "Есенни пасажи" Несебър/ 30 октомври - 1 ноември

Уикенд за любов и вино - Фестивал "Влюбени в Несебър"

Семейни първоюнски игри "Пясък в сандалите" Несебър

Фестивал на класическата музика "Месембрия Орфика"

Камерни концерти в църква "Св. Йоан Кръстител"