Urban002Разработване на концепция и изпълнение на промоционални събития, съпътствани от интерактивни игри с награди. Изпълнение на комуникационна програма за анонсиране на събитията, организация на събитието, последващо отразяване и ПР, мониторинг, организация на фестивали и др.

Събитията, които CCA Ltd. организира, се радват на добра посещаемост, като с всяко изминало издание от провеждането им идват все повече хора – редовните посетители водят приятели, а социалните мрежи привличат нови туристи. Гостите са привлечени от идеята да избягат някъде за уикенда и събитията им дават повод, идея и дестинация.

Игрите и дневната анимация по време на събитията имат за цел да направят изживяването за гостите различно и уникално. Дори когато става въпрос за позната дестинация, която на пръв поглед няма какво ново да предложи на посетителя, игровата форма поставя човек в нова ситуация и му дава възможност и повод да прекара повече време из града, да го открие с нови очи, да го опознае и да си създаде уникални спомени.

За да привличат публика събитията и да стигне информация за провеждането им до потенциални посетители, следва да се проведе рекламна кампания.

Добрата рекламна визия привлича вниманието и интереса на публиката и често сама по себе си е основание за решението на потенциалните посетители да дойдат на събитието. CCA Ltd. разполага с професионален дизайнерски екип, изработващ уникална визия за всяко събитие.

За всяко събитие се разработва индивидуална стратегия за предварителна реклама, в зависимост от поставените цели и таргет групата. Подбират се различни рекламни способи и медийни канали като интернет, радио, телевизия, печатни издания. Популяризирането на събитието в социалните мрежи е един от най-бързите методи да се привлече публика. Външната реклама също е доказала своята резултатност и е добър подход да бъдат достигнати хората, които обичат да пътуват и следователно влизат в таргет групата за събитиен и уикенд туризъм.

Рекламните сувенири са материален символ на събитията и остават като спомен от изживяването на посетителите дълго след като посещението им е отминало. Хората се радват на награди, дори и символични, затова в рамките на всяко събитие и съпътстващата му развлекателна програма изработваме тематични рекламни сувенири с оригинална визия, които гостите могат да спечелят като участват в игри, викторини и забавни развлекателни дейности.